Ondergrondse containers


Ervaar zelf welke vele voordelen ondergrondse containers hebben!

Er zijn verschillende bedrijven die gebruik maken van ondergrondse containers. Dit komt omdat het ondergronds opslaan van afval erg veel voordelen heeft ten opzichte van het opslaan  en inzamelen van afval in bijvoorbeeld een rolcontainer. Zo is het namelijk een stuk hygiënische, bespaart het ruimte en kan het ook flink kosten besparen. Hieronder zullen de verschillende voordelen van ondergrondse containers toegelicht worden.

Allereerst is een ondergrondse container erg hygiënisch. De container heeft een deksel die de container goed afsluit. Hierdoor zal er geen geur vrijkomen. Daarnaast is de temperatuur onder de grond een stuk lager, waardoor het afval koel blijft. Hierdoor blijft geurontwikkeling beperkt. Ook wordt de container niet via de deksel geleegd, waardoor de inworpopening schoon blijft.

Een ander voordeel van een ondergrondse container is dat deze een stuk minder ruimte inneemt. Het gedeelte van de ondergrondse container dat boven de grond gebouwd wordt, de zogenaamde bovenbouw neemt 5m3 in beslag, wat een stuk minder groot is dan een rolcontainer. Daarnaast heeft een ondergrondse container vijf keer zoveel opslagcapaciteit als een rolcontainer. Met een ondergrondse afvalcontainer kan ruimte gespaard worden die weer voor andere doeleinden ingezet kan worden zoals parkeergelegenheid.

Ook om kosten te besparen is een ondergrondse container een goede optie. Zo wordt namelijk het afval gewogen en betaald u alleen voor de werkelijk aangeboden kilo’s. Doordat er sprake is van een verticale opslag, wordt een optimale vulgraad bereikt. Door het gewicht van de container en de zwaartekracht van het afval wordt het afval verdicht. Doordat een ondergrondse container een grotere capaciteit heeft, hoeft deze ook minder frequent geleegd te worden, waardoor u ook minder transportkosten heeft.

Doordat de een ondergrondse container een grote capaciteit heeft en tijdig geleegd wordt, zwerft er geen afval rond de container. Daarnaast zijn de containers uniform voor alle afvalfracties. De containers staan altijd op dezelfde locatie en de afwerking is aan te passen aan de omgeving. Doordat ondergrondse afvalcontainers een lage inwerpopening hebben, kunnen ook kinderen en mindervalide mensen gebruik maken van de containers.


 

 

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Afval.adviesplaats

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Container